In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Trends: de “moderne” relatiegeschenken

Retro telefoonhoorn

Onze wereld wordt steeds moderner, met talloze nieuwe technologieën. Iedere dag verandert de wereld weer een klein stukje. Hoewel de moderne technologie ons alles kan bieden, kijken wij toch altijd weer terug op de goede oude tijd. De tijd waarin alles minder snel ging. Hoe graag wij ook willen, het is onmogelijk om terug te gaan naar die tijd, omdat wij niet meer zonder de hedendaagse technologieën kunnen. Waarom zouden wij als ondernemers onze relaties dan niet helpen om de twee werelden te combineren?

Tegenwoordig worden moderne technologieën vaak gecombineerd met producten van vroeger. Denk maar aan één van de meest populaire apps, Instagram. Deze app combineert hedendaagse technologieën met een retro/polaroid sfeer en is zo gegroeid tot één van de grootste sociale media.

Het is niet moeilijk om op de veranderende omgeving in te spelen. Het combineren van ‘vroeger’ en ‘nu’ kan eenvoudig door give aways en relatiegeschenken in te zetten.
Smartphone luidspreker
Op de afbeelding hiernaast staat een relatiegeschenk dat is ontwikkeld voor smartphones. Het artikel is geïnspireerd op de platenspeler uit de vroegere jaren. Jongeren van nu vinden het een leuk artikel door het speelse design en de knallende kleuren. De ouderen vinden het ook een leuk artikel, omdat het ze doet denken aan de goede oude tijd. Zo zijn er veel meer leuke relatiegeschenken die u kunt inzetten, bijvoorbeeld de “moderne” telefoonhoorn, retro USB ventilator en het retro alarmklokje dat werkt op een waterbatterij. U kunt deze relatiegeschenken laten bedrukken met uw eigen naam, logo en/of boodschap. Hiermee blijft u zichtbaar door de jaren heen.

Wenst u meer informatie?Ga dan naar onze contactpagina en mail ons uw vraag en/of opmerking.
 

Terug naar boven