In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Trouwbedankjes zijn als de kers op de taart

Trouwbedankjes, huwelijksbedankjes of trouwgeschenken. Er zijn veel namen voor, maar waar het op neer komt is dat je een leuk geschenk wilt geven aan je gasten. Maar wat is nou leuk om te geven na afloop van uw bruiloft? In dit artikel geven we u een aantal tips.

Een trouwbedankje laat zien dat u het waardeert dat uw gasten naar uw bruiloft zijn gekomen. Uw gasten krijgen dankzij het relatiegeschenk een blijvende herinnering mee wat ze erg zullen waarderen. Een trouwbedankje is als de kers op de taart. Het maakt jullie speciale dag compleet.

Een leuk trouwbedankje is de
Mok Enjoy. Deze mok is een leuk, fleurig trouwbedankjevoor uw gasten. Nieuw in het assortiment is de kleurrijke waaier. De waaier is erg geschikt voor bijvoorbeeld op uw trouwdag zelf. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een wat algemener geschenk als een gepersonaliseerde balpen of snoepgoed. Door de boodschap op het trouwbedankje maakt u van ieder relatiegeschenk iets bijzonders.


Uw huwelijksfeestkunt u aankleden met 

 

Terug naar boven