In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Uw checklist voor het perfecte eindejaarsbedankje

Het eindejaar is het perfecte moment om uw personeel, zakenrelaties en vrijwilligers te bedanken voor de goede samenwerking. Door het brede aanbod van relatiegeschenken en weggevers is de keuze van het perfecte eindejaarsgeschenk is niet altijd even makkelijk. Wij hebben de ultieme checklist samengesteld om de keuze van uw eindejaarbedankje te vereenvoudigen.

Bepaal uw doelgroep

Speaker bedrukken

Het belangrijkst bij de keuze van uw eindejaarsgeschenk is de doelgroep. Een eindejaarsgeschenk voor het eigen personeel kan al heel anders zijn dan een geschenk voor zakenpartners of voor klanten. Wanneer u bijvoorbeeld een eindejaarsgeschenk voor uw klanten wilt aanschaffen, dan moet u eerder denken aan een kleinere weggever die u massaal kunt inzetten zoals een bedrukte sleutelhanger dat door de brievenbus pas. Voor uw eigen personeel of zakenrelaties kunt u eerder kiezen voor een wat luxer geschenk, zoals een gegraveerde schrijfmap of complete badset.

Uw geefmoment

Wanneer u het geschenk weggeeft is vaak een feit en wordt niet in acht genomen bij de keuze van het relatiegeschenk. Dit aspect is overigens wel heel belangrijk voor de keuze van het eindejaarsgeschenk. Wanneer u het relatiegeschenk bijvoorbeeld wilt weggeven als extraatje bij het kerstpakket, is het belangrijk dat deze compact is zodat het gemakkelijk meegenomen kan worden. Worden de relatiegeschenken uitgereikt tijdens een kerstborrel of personeelsfeest, dan moet het geschenk vooral veel impact maken. U kunt dan eerder kiezen voor bijvoorbeeld een bluetooth speaker met persoonlijke bedrukking.

RitualspakketWat is de boodschap

De boodschap is vaak ook afhankelijk van de doelgroep. Voor het eigen personeel kunt u het relatiegeschenk bijvoorbeeld bedrukken met een inside joke dat symbool staat voor het afgelopen jaar. Voor zakenpartners wordt de bedrukking vaak wat neutraler gehouden, zoals een logo en een bedanktekst.

Bij deze stap is het belangrijk om te bepalen wat het doel van de boodschap is. Wilt u uw relaties iets unieks meegeven, dan is een relatiegeschenk dat u kunt graveren met de namen van de ontvangers hét geschenk om weg te geven. Is het doel van het geschenk om op een originele wijze naamsbekendheid te creëren, dan is een relatiegeschenk bedrukt met logo al voldoende. Een combinatie van beide is uiteraard ook gewoon mogelijk.

Altijd een advies op maat

Met deze drie stappen komt u al een stuk dichterbij het perfecte eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk. Dit persoonlijk uitgezochte cadeau met opdruk zal een grote indruk achterlaten bij uw relaties. Bent u er nog niet helemaal uit of wenst u een advies op maat, neem dan even contact met ons op en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Terug naar boven