In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Van Helden Relatiegeschenken is nu ook lid van de EPPA

EPPA-Van-HeldenVan Helden Relatiegeschenken is sinds kort lid geworden van de ‘European Promotional Products Association’ oftewel EPPA. EPPA is een overkoepelende Europese branchevereniging. De organisatie is opgericht met als doel om de belangrijkste organisatie te zijn voor de gehele promotionele producten branche in Europa. De EPPA komt op voor belangen, zoals het belang bij harmonisatie van de diverse regelingen vanuit de EU.

De EPPA is, zoals hiervoor al beschreven, opgericht met als doel om de belangrijkste organisatie te zijn voor de gehele Europese promotionele producten branche. Dit hebben ze dan ook benoemd in hun visie. Daarnaast heeft de EPPA als visie om de politieke en economische belangen te behartigen met de beste visie. Bovendien heeft de EPPA in de visie benoemd om de verschillende brancheverenigingen en overige belanghebbenden bij elkaar te brengen.

 

Naast de punten uit de visie, heeft de EPPA een aantal doelen opgesteld die ze willen behalen. Zo wil de EPPAo.a. een bewaking- en lobbymechanisme opzetten voor relevante nieuwe EU wet- en regelgeving en wil het de branche bij de gebruikers neerzetten als professioneel, efficiënt, klimaatbewust en sociaal bewust.

De EPPA voert ook diverse marktonderzoeken uit vanuit o.a. de universiteit van Keulen. Inmiddels zijn er 10 landen lid van EPPA. Het lid worden van de EPPA heeft veel voordelen voor Van Helden Relatiegeschenken. De EPPA bevorderd namelijk o.a. de kennis over productveiligheid, kwaliteitsbeheersing, duurzaam produceren en relevante milieuaspecten.

 

 

TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

 

Terug naar boven