In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Verhoog je zichtbaarheid in het donker

Het is herfst, daar kunnen we niet omheen. Ook de dagen worden steeds korter en donkerder. Hoe val je dan nog op met jouw promotieartikelen? Wachten we af tot de zomer om onze naamsbekendheid te verhogen? Daar nemen wij als ondernemers natuurlijk geen genoegen mee. Hier gaan wij creatief mee om. Hoe? Dat vertellen we je meteen in dit blogartikel.

Je promotieartikelen als lichtgevend billboardSpeaker bedrukken

Promotieartikelen zijn perfecte marketingmiddelen om je naamsbekendheid mee te verhogen. Het is een middel waarmee je impact maakt en nog lang na ontvangst gebruikt wordt. Een ideaal middel dus op langdurig mee onder de aandacht te blijven. Tijdens de donkere dagen wil je uiteraard wel dat jouw promotieartikel er goed uit komt. Dan moet je wellicht denken aan lichtgevende relatiegeschenken.

Jazeker, leuke toppers die licht geven in de duisternis. Denk bijvoorbeeld aan de stylus pen met lichtgevend logo. Deze pen wordt gegraveerd waardoor de toplaag van de pen wordt verwijderd en het lampje aan de binnenzijde zichtbaar wordt. Jouw gravering licht letterlijk op bij iedere schrijfbeurt.

Maar een pen is niet het enige dat als lichtgevend billboard ingezet kan worden. Je kan bijvoorbeeld een lichtgevende speaker cadeau geven. Een moderne gadget waar je jouw doelgroep eens extra mee verrassen.

Kaars bedrukkenGeef warmte en licht voor in huis

Iedereen is in de winter op zoek naar warmte dus wat is er nou een beter geschenk dan een kaars. Bedrukte kaarsen doen het al jaren goed als promotieartikel en zeker in het najaar is het een populair weggevertje. Leuke tip! Je hebt in ons assortiment ook een ruime keuze aan leuke kerstkaarsen, zoals glitterkaarsen en kerstboomvormige theelichthouders. Dat is nog eens een feestelijke geschenke voor het najaar!

Optimale zichtbaarheid met veiligheidsgeschenkenSlapwrap bedrukken

Los van warmte en licht, zijn ook veiligheidsartikelen perfect om weg te geven. Men houdt er toch nog van om actief bezig te zijn na het werk. Zelfs als het al donkerder wordt kiezen zij er alsnog voor om een rondje te hardlopen. Deze vitale levensstijl willen wij uiteraard stimuleren. Daarom zijn veiligheidsartikelen ook perfect om weg te geven als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een klein weggevertje tijdens een evenement, zoals een slapwrap of veiligheidslampje. Bedrukt met jouw logo is niet alleen de gebruiker goed zichtbaar, maar jouw opdruk ook

Voor iedere doelgroep en gelegenheid is er een passend relatiegeschenk te vinden om zichtbaarheid tijdens de donkere dagen te vergroten. Voor een persoonlijk advies kan je altijd contact met ons opnemen.

Terug naar boven