In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Vier samen met uw zakenpartners dat onze koning een dagje ouder is

Papieren Kroon BedrukkenNog iets minder dan een maand te gaan en dan vieren we met het hele land de verjaardag van onze Koning. Een mooie gelegenheid om deze feestdag samen met uw zakenrelaties te vieren. Wij zetten speciaal voor u 5 oranje geschenken op een rijtje voor een onvergetelijke Koningsdag.

Bekroon uw relaties met een leuk aandenken

De kroon is een leuk artikel om samen met uw relaties te dragen. De papieren kroon is namelijk in full colour te bedrukken waardoor deze geheel naar wens bedrukt kan worden. Daarnaast is de papieren kroon ook erg leuk om weg te geven aan klanten en medewerkers. De kroon is leverbaar in verschillende vormen, waardoor uw persoonlijke touch nog meer naar voren komt. Tip: geef de bedrukte kroon ook weg aan scholen, zodat de winnaar van de Koningsspelen bekroond kan worden.

Oranje shirts met uw eigen unieke opdruk

Draag samen met uw relaties oranje shirts met uw eigen opdruk. U kunt de oranje shirts bedrukken met uw logo en/of met een originele tekst. Dit zorgt er niet alleen voor dat u opvalt, maar ook dat u extra herkenbaar bent bij iedere Koningsdag vierder. De oranje shirts zijn verkrijgbaar met een heren- en damespasvorm, maar u kunt ook oranje shirts voor kinderen bestellen. Extra leuk om te laten bedrukken voor bijvoorbeeld de Koningsspelen.

Party zonnebril voor als u even helemaal gek wilt doen

Biertray Bedrukken

Deze opvallende oranje zonnebril is perfect voor als u even helemaal gek wilt doen. De oranje zonnebril heeft niet alleen een opvallende kleur, maar is ook extra groot. Een leuk geschenk om weg te geven aan iedere zakenrelatie en een leuk aandenken aan Koningsdag. De zonnebril wordt extra persoonlijk als u deze laat bedrukken met een unieke tekst op het pootje van de bril.

Met de Tamboerijn Biertray rammelt u voor bier

Een lekker biertje is natuurlijk onmisbaar tijdens een zonnige Koningsdag. Niets is lekkerder dan dit biertje samen met uw (zaken)relaties te nuttigen. De Tamboerijn Biertray is een praktische gadget waarmee u voor iedereen tegelijk een biertje kan halen. Is het bier op? Dan rammelt u met deze tamboerijn en laat u deze weer vullen met 5 bierglazen.

Mini koelkast voor een gekoeld biertje onderweg

Koningsdag Relatiegeschenken

Waar u ook naar toe gaat met Koningsdag, met de minikoelkast bent u altijd voorzien van een verfrissend drankje. In de koelkast kunnen 6 blikjes van 0,33 cl gekoeld worden. Precies genoeg om samen met uw relaties op stap te gaan. Is het deze Koningsdag iets frisser, dan kunt u dankzij de toegepaste thermo technologie ook eten warm houden. Bovendien is de mini koelkast ook lang na Koningsdag goed te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een uitstapje of een autovakantie.

Of u nu met uw zakenrelaties op stap gaat tijdens de Koningsspelen, Koningsnacht of Koningsdag, voor iedere gelegenheid is er een passend oranje relatiegeschenk te vinden die Koningsdag onvergetelijk maakt. Uw zakpartners zullen deze dag nog jaren herinneren, dankzij uw unieke aandenken. Hoe gaat u uw relaties verrassen tijdens Koningsdag? Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Terug naar boven