In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Waarom bedrukte weggevertjes zo effectief zijn

Bedrukte weggevertjes zijn niet meer weg te denken bij evenementen. Er is geen beurs of open dag waarbij bezoekers zonder leuke goodies het evenement verlaten. Maar waarom zijn deze weggevertjes nou zo populair op evenementen en waarom zou jij deze als ondernemer ook in moeten zetten? Dat vertellen we je maar al te graag in dit blog-artikel.

Helemaal van deze tijd

Wil je informatie verstrekken aan je doelgroep, dan wordt er al snel gedacht aan een flyer of brochure. Maar in deze digitale tijdperk is dat not-done. Niemand wil meer met grote boekwerken en stapels papier rondlopen. Bovendien is dat ook nog eens slecht voor de natuur en daar wil jij als MVO’er natuurlijk niet aan meedoen.

Een weggevertje is compact en vaak een gebruiksartikel, zoals een bedrukte pen of sleutelhanger met gravering. Deze artikelen kunnen bedrukt worden met een URL of QR code waarmee je jouw relaties van extra informatie kunt voorzien. Bovendien wordt dit gebruiksartikel ook vaker gebruikt en gezien dan een flyer, waardoor je bereik ook groter is. Maar daar komen we later uitgebreider op terug.

Makkelijk om uit te delen en om te ontvangen

Omdat het bij het uitdelen van weggevertjes vaak gaat om een gebruiksartikel of een leuke gadget is dit makkelijker uit te delen. Iedereen zou immers wel die krachtige powerbank met opdruk willen ontvangen. Je bent dan niet meer ‘die vervelende verkoper die onnodige flyers uitdeelt’, maar juist iemand die de klant in hun behoeftes voorziet. Hierdoor is het niet alleen gemakkelijker uit te delen, maar ook gemakkelijker om in ontvangst te nemen door je relaties.

Een groot bereik voor een fractie van de kosten

Eerder hadden we het al kort over het grote bereik dat je hebt bij het verstekken van weggevertjes. Dit bereik is te danken aan de frequentie waarmee jouw geschenk in beeld komt bij de ontvanger. Wist je bijvoorbeeld dat een bedrukte pen door ruim zeven verschillende handen gaat. Je bereikt met je weggevertje dus niet alleen de ontvanger, maar nog zeven andere relaties. En dat allemaal voor een paar cent per pen. Zo heeft ieder type geschenk een ander bereik, maar altijd een stuk meer dan een flyer die al snel in de papierbak verdwijnt.

De top 5 weggevertjes van dit moment om mee op te vallen

Natuurlijk zie je op een beurs en open dag altijd de klassiekers voorbijkomen. Met een bedrukte pen, notitieboek of sleutelhanger geniet je gegarandeerd van succes. Maar je wilt natuurlijk ook opvallen met je weggevertje. Je wilt je relaties iets geven wat ze bijblijft. Dit zijn volgens ons de 5 meest opvallende weggevertjes van dit moment:

  • Zaadzakjes -> Een leuk middel om ook te laten zien dat je voor vergroening van ons planeet staat
  • Stroopwafelblik -> Een lekkernij dat staat voor Hollandse glorie
  • Draadloze oplader -> Een innovatief geschenk voor een brede doelgroep
  • Stappenteller -> Om ook de vitaliteit van je relaties te bevorderen
  • Kaarthouders -> Een praktisch geschenk nu overal met de pin betaald wordt

Sta jij binnenkort ook op de beurs of doe je mee met een ander evenement en wil je weggevertjes inzetten? Neem dan een kijkje bij ons assortiment weggevertjes of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Terug naar boven