0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

We gaan naar buiten! 3x onmisbare picknickartikelen

Met deze heerlijke lentezon is er natuurlijk niets leukers dan een gezellige picknick te organiseren met je vrienden en familie. Een mooi moment waar ook jij als ondernemer op in kan spelen. Dit doe je natuurlijk op een leuke en subtiele manier. Je wilt het plezierige evenement van je doelgroep natuurlijk niet verstoren. Hoe je dit dan het beste doet? Door ze te verrassen met onmisbare picknickartikelen. Hiermee kom jij op een positieve manier in beeld en dat komt jouw naamsbekendheid zeker ten goede. Wij laten je de drie meest onmisbare picknickartikelen van dit moment zien.

BBQ setBBQ set bedrukken

Een picknick gaat vaak gepaard met een heerlijk gevulde picknickmand. Gevuld met allerlei lekkernijen die men zelf thuis heeft klaargemaakt. Maar tegenwoordig wordt ook de barbecue vaak aangestoken tijdens een picknick. Hiermee wordt het uitje extra speciaal. Dan zullen je relaties het extra waarderen als jij ze verrast met een BBQ set. Compleet met tang, vork en nog veel meer. Hiermee hebben ze alle BBQ benodigdheden bij de hand in één compacte set.

Tip: wil jij je doelgroep echt iets speciaals cadeau geven. Denk dan eens aan het schenken van een draagbare barbecue.

Het koelelementKoelelement bedrukken

Uiteraard is er geen picknick zonder koeltas, want iedereen wilt in het heerlijke zonnetje natuurlijk genieten van een lekker gekoeld drankje. Een koelelement kan hier ook erg goed bij helpen. Dit zorgt ervoor dat je een normale picknickmand of tas gemakkelijk omtovert tot een ‘koeltas’. Het koelelement is gevuld met een speciale koelgel dat jouw etenswaren en dranken extra goed gekoeld houdt.

Ook na de picknick zal het koelelement veelvuldig gebruikt worden. Zo is deze ideaal bij het doen van de boodschappen om jouw gekoelde producten goed gekoeld te houden.

ThermosflesThermosfles bedrukken

Bij een thermosfles denken de meeste vaak gelijk aan de winter, maar ook in de zomer is een thermosfles een perfecte uitkomst. Wat dranken namelijk lang warm kan houden, kan dit vaak ook lang gekoeld houden. En zoals eerder aangegeven, er gaat toch niets boven een heerlijk gekoeld drankje tijdens een picknick.

Wanneer je een thermosfles laat bedrukken met een leuke quote, afbeelding en/of je eigen logo, heb je een uniek geschenk in handen waarmee je jouw relaties zeker zal verrassen.

Tip: omdat een thermosfles in ieder seizoen gebruikt kan worden, zal ook de opdruk van jouw naam of logo het hele jaar door in beeld komen. Dit zal een grote bijdrage leveren aan het vergroten van jouw naamsbekendheid.

Meer picknickartikelen zien?

Met deze drie picknickartikelen lever je bij velen al een goede bijdrage aan een geslaagde picknick. Hierdoor zal jouw naam zeker positief in beeld komen. Wil je meer inspiratie voor de zomer? Bekijk dan alle picknickartikelen en laat je inspireren.

Terug naar boven