In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

We stellen u graag voor aan: Held

 
Wij stellen u graag voor aan: Held. Held is onverslaanbaar, onderneemt slim, neemt het voortouw in het leggen van contacten en verbindt mensen en organisaties. Held is de absolute nummer één. Bekijk de Held zijn carrière in het filmpje hieronder en zie hoe Held tastbaar beter bereik genereert t.o.v. andere media.

 

Tastbaar beter bereik
Tastbaar beter bereik realiseren, dat is het doel van Held. Held zijn motto is dan ook ‘één cent per contact’. Zoals Held vertelt in het filmpje kent een pen gemiddeld 7 verschillende gebruikers. Hierdoor komt Held op de gekste plekken, van netwerk events tot aan belangrijke privé gebeurtenissen van uw doelgroep. Dat zijn 10.000 clicks, bijna voor niks!

 

 
Een pen met opdruk van uw tekst en/of logo levert meerwaarde bij de positionering van uw merk, het versterken van uw imago of de marketing van uw product. Zonder kapitalen te verspillen aan torenhoge rekeningen voor advertenties of clicks op internet. Wist u namelijk dat relatiegeschenken een herinnerings-percentage hebben dat ruim 2 keer zo hoog is dan dat van tv-commercials en radio commercials?

De top 50 bereik Helden
Held stelt u graag voor aan de top 50 bereik Helden van Van Helden Relatiegeschenken. U kunt de 50 Helden bekijken via Vanhelden.nl/helden. Dit zijn de 50 beste pennen van 2015. Met deze Helden bent u verzekert van tastbaar beter bereik. 

Meer weten over de effecten van relatiegeschenken?
Als u meer wilt weten over de effecten van relatiegeschenken en het tastbaar beter bereiken van uw doelgroep, dan kunt u hier geheel vrijblijvend het e-book 'De weg naar tastbaar beter bereik' aanvragen.
Held-pen-tastbaar-beter-bereik
Terug naar boven