In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Zet uw vrijwilligers in het zonnetje: 5 relatiegeschenk ideeën

Handwarmer bedrukkenHet hele jaar door zetten vrijwilligers zich in voor een goed doel. Het eind van het jaar is een mooi moment om al deze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dit kunt u op zoveel manieren doen. Eén van de leukste manieren om uw vrijwilligers in het zonnetje te zetten, is door ze te verrassen met leuke relatiegeschenken. In dit blogbericht zetten wij de 5 leukste relatiegeschenken voor vrijwilligers op een rijtje.

Handwarmer Waco

Een klein bedankje waarmee u uw vrijwilligers een warm het kunt toedragen is de handwarmer in de vorm van een hartje. Door weer en wind zetten de vrijwilligers zich in. Met dit geschenk geeft u ze een moment voor henzelf waarbij zij zich kunnen opwarmen. Het kleine bedankje lijk misschien niet veel, maar een vrijwilliger heeft het een grote betekenis.

Badset bedrukkenBadset Tobbe

Een ander leuk geschenk waar u vrijwilligers mee kunt bedanken is een complete badset. Nadat zij thuis komen van een lange dag werken, kunnen zij even een moment pakken waarbij zij zichzelf kunnen verwennen. Een van de meest populaire zelf verwenmoment is een lang bad. De badset Tobbe bevat alles om een warme douche of ontspannen bad compleet te maken.

Tip: wilt u flink uitpakken voor uw vrijwilligers. Bekijk dan de Ritualspakketten, compleet met handdoek en toilettasje met bedrukking.

Wellness set WaffleBadjas bedrukken

Na het bad gaat er niets boven comfort en dat is wat u uw vrijwilligers geeft bij het schenken van de Wellness set Waffle. De zachte badjes en comfortabele slippers doen het harde werken even vergeten. Ontspannen op de bank zorgt dit voor een goed reflectiemoment. Zij zullen het geschenk zien als een blijk van waardering, waardoor er nog meer betrokkenheid ontstaat. En dat heeft alleen maar een positief effect op uw goede doel.

Fotomok bedrukken

Fotomok

Als u uw vrijwilligers een warm gevoel wilt geven waarbij zij even helemaal aan henzelf kunnen denken, dan is de fotomok zeker een leuk bedankje om weg te geven. Het leuke aan de fotomok is dat deze te personaliseren is. Zo kunt u voor iedere vrijwilliger een unieke foto op de mok laten drukken. Hierdoor hebben zij een blijvende herinnering aan dit warme gevoel.

Metalen fotolijst Mémoire

Een variant op de fotomok is uiteraard de fotolijst. De fotolijst is erg geschikt als u juist opzoek bent naar een luxe geschenk. De fotolijst is van metaal en kan dus perfect gegraveerd worden met een persoonlijk bedankje en de naam van de vrijwilliger. Plaats ook alvast een foto van bijvoorbeeld het team in de fotolijst voor een blijvende herinnering.

Wat u uw vrijwilligers ook schenkt, zij zullen zich altijd gewaardeerd en verbonden voelen met uw organisatie. Uiteraard zijn er nog talloze geschenken om uw vrijwilligers een warm hart toe te dragen. Neem een kijkje in het eindejaar assortiment voor nog meer ideeën en inspiratie of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven