Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Zo blijven we bij de les nu het onderwijs weer start

Onderwijs is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. In deze uitzonderlijke tijd kregen de meeste kinderen thuisonderwijs, maar met thuiswerkende ouders kon dat soms lastig zijn. Het is dan ook mooi dat de scholen langzaamaan weer mogen opstarten en de leraren hun leerlingen weer mogen inspireren met kennis.

De 1,5 meter samenleving blijft in tact

Om het Covid-19 virus onder controle te houden moet de 1,5 meter samenleving in tact worden gehouden. Het is dus niet zomaar een ‘back2school’ periode. De leerlingen zullen enkel in groepjes naar school mogen om de ruimte en afstand te kunnen behouden en ouders wordt verzocht de kinderen zelf te brengen om zo het openbaar vervoer te ontlasten.

Leraren: helden van onze samenleving

Thuisonderwijs, en meesters en juffen die middels video’s hun kinderen bereiken. Alles hebben ze er aan gedaan om ook nú de kinderen kennis mee te geven. Ze merken ook dat de weken gaan tellen, en de meeste kinderen maar wat graag weer naar school gaan. Ondanks de eventuele risico's zetten deze toppers zich maar al te graag in voor de educatie. Het zijn dan ook niet voor niets helden van onze samenleving. Laat zien hoe erg je de inzet van je leraren waardeert en verras ze met een origineel relatiegeschenk bedrukt met een leuke tekst of quote in combinatie met jouw logo.

Schoudertas bedrukkenButton bedrukkenKrijtmok bedrukken    

Dopper Glass bedrukkenStroopwafelblik bedrukkenPennenset bedrukken    

Een leuke verrassing voor de leerlingen

Thuisonderwijs was de afgelopen weken ‘het nieuwe normaal', maar na weken thuiszitten zullen de kinderen ook weer blij zijn dat ze naar school kunnen. Een andere omgeving, en vriendjes en vriendinnetjes die ze weer zien. Hoewel ze behoefte hebben aan school, zal zo’n eerste schoolweek wellicht ook weer enorm wennen zijn. Met behulp van een leuk relatiegeschenk maak je die eerste dagen extra speciaal. 

Rugzak bedrukkenPet bedrukkenVoetbal bedrukken    

Springtouw bedrukkenTekenset bedrukkenBureauklokje bedrukken    

Benieuwd naar andere mogelijkheden om zowel leraren als leerlingen te verrassen? Neem een kijkje in onze speciale selectie relatiegeschenken voor het onderwijs of neem contact op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven