In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Zo maak je ook kleinschalige evenementen onvergetelijk

Het is volop zomer. Normaal gesproken stond de zomer vol met festivals, maar dit jaar is dat even anders. Gelukkig kunnen we langzaamaan weer opstarten en mogen we kleinschalige evenementen bezoeken. Organiseer jij binnenkort een buurtfeest, mini festival of ander evenement, dan geven wij je graag een paar tips om jouw kleinschalige evenement onvergetelijk te maken.

Voor de echte fans

Of het nu een concert of seminar is, door de huidige omstandigheden moeten deze evenement flink worden verkleind. Maar dit heeft ook een positieve kant. Doordat de plaatsen beperkt zijn kun je je focussen op de echte fans. Laat bijvoorbeeld zien dat je klanten met een lidmaatschap extra waardeert en biedt ze een voorverkoop aan op het evenement. Hierdoor laat je jouw betrokkenheid zien bij jouw klanten en dat wordt zeker gewaardeerd. De persoonlijke aandacht zal een positieve bijdrage leveren aan jouw organisatie.

Extra aandacht voor details

De aankleding voor een evenement is zeer belangrijk. Een vuurwerkshow bij een festival is nu wellicht iets te groots, dus zal je je moeten focussen op de details. Wanneer je hier aandacht in steekt, zal het gezien worden. Denk er bijvoorbeeld aan om cocktailprikkers te bedrukken met jouw eigen logo en/of leuke quotes. Dit kleine detail laat zien hoe professioneel jouw organisatie is. Dat zorgt niet alleen nu voor een positief resultaat, maar ook nog jaren hierna.

Een onvergetelijk aandenken

Het is een eigenaardige tijd en dat vraagt om een unieke aandenken aan jouw evenement. Relatiegeschenken zijn hier perfect voor. Dankzij het ruime aanbod kun je altijd een geschenk vinden dat bij jouw evenement past. Organiseer je bijvoorbeeld een boottocht, dan is de flesopener in de vorm van een reddingsboei wellicht leuk om weg te geven. Organiseer je een seminar, kies dan voor een combinatie van een pen en notitieboekje.

Tip: Neem ook een kijkje in de speciale selectie relatiegeschenken in een kleine oplage. Deze relatiegeschenken kan je kleinschalig afnemen. Perfect voor deze periode. Hiermee verras je iedere bezoeker met persoonlijk geschenk waarmee ze je nooit zullen vergeten.

Wil je meer tips over de keuze van het juiste geschenk voor jouw evenement? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven