In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Zo zet u zomerse weggevers in voor een groot bereik

Het is officieel zomer. Voor velen dé tijd voor vakantie, uitstapjes, barbecueën met vrienden en familie en vooral genieten van de vele zonuren. Ook voor de ondernemer is dit een uitstekend moment om aan de naamsbekendheid te werken. Door de inzet van zomerse relatiegeschenken geniet u altijd van een groot bereik. Vraagt u zich af hoe? Wij geven u een aantal tips.

Maak gebruik van het positief daglichtZonnebril bedrukken

In de zomer is iedereen altijd een stuk vrolijker dan in het najaar. Dit hebben we voor een groot deel natuurlijk te danken aan de zon. Dankzij de nieuwe dosis vitamine D is iedereen een stuk energieker. Ook de langere dagen zorgen ervoor dat men graag actie gaat ondernemen, waar men ook weer energie van krijgt.

Als ondernemer kunt u hier slim op inspelen, door van dit gevoel gebruik te maken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door uw doelgroep net wat extra’s te bieden. Een populaire weggever is bijvoorbeeld een bedrukte lippenbalsem, maar u kunt ook kiezen voor een echt zomers geschenk zoals een bedrukte zonnebril.

T-shirt bedrukkenMet het hele team op stap

De zomervakantie is voor vele organisaties een rustigere periode. Het uitstekende moment om met het team op stap te gaan en aan de teambuilding te werken. Het mooie is nog dat u tijdens uw teambuildingsuitje ook direct aan uw naamsbekendheid kan werken. Kleed uw team bijvoorbeeld aan in een trendy t-shirt bedrukt met logo of bedrijfsnaam.

Gaat u met het team naar het strand of naar het park. Zorg dan voor een complete sportset waar uw bedrijfsnaam op gedrukt staat. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte strandballen en bedrukte frisbees.

Een feestelijk evenementBallon bedrukken

Doordat de dagen in zomer een stuk langer zijn, wordt er veel ondernomen. Als bedrijfszijnde is het een perfect moment om klanten en partners uit te nodigen voor een feestelijk evenement, zoals een barbecue, een open dag of een netwerkborrel. Om uw uitnodiging eruit te laten springen kunt u een leuk geschenk toevoegen bij uw uitnodiging. Voeg bijvoorbeeld een bedrukte ballon toe aan de uitnodiging om uw relaties vast in de feeststemming te brengen.

Ook tijdens het evenement doet u er goed aan om een aantal bedrukte weggevertjes paraat te hebben. Een blijvende herinnering aan het leuke evenement heeft zeker een positieve invloed op uw naamsbekendheid.

Gaat u deze zomer ook relatiegeschenken inzetten voor een groot bereik? Neem een kijkje in ons zomeraanbod of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven