0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken nieuws

Donderdag 4 februari vond de uitreiking van de Nationale Business Succesaward 2015 plaats. Daarbij werd Van Helden uitgeroepen tot één van de winnaars: de prijs voor "Beste in online business" mocht in ontvangst genomen worden! Namens iedereen bij Van Helden Tiel, Rotterdam en Turnhout willen wij onze klanten hartelijk bedanken. Wij zullen ook in 2016 doorgaan met het verbeteren van onze websites om u een zo prettig mogelijke ervaring te kunnen bieden!

...

Wij zijn door het Nationale Business Succes Award instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 binnen de Relatiegeschenkenbranche. Van Helden heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende speler op de Europese markt van promotieartikelen, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. Op 4 februari wordt, uit alle branchewinnaars, de grote winnaar van de succesaward bekend gemaakt. Uw stem kan ons helpen de meest succesvolle onderneming van het...

5 december zetten talloze kindjes hun schoentje. Deze zal zwarte piet vullen met de leukste geschenken en overheerlijke lekkernijen. Bent u nog opzoek naar kleine schoengeschenkjes? Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet. Deze leuke geschenken zijn te bedrukken met uw logo en zijn bovendien leverbaar tegen een klein prijsje.

Met kleurrijke tekenspullen zijn de kinderen wel even zoet. In het assortiment vindt u verschillende sets kleurpotloden, waskrijtjes en nog veel...

Het zonnetje komt er maar moeilijk door. We moeten eraan geloven, de wintertijd is begonnen. Aanstaande zaterdag is er zelf kans op winterse neerslag in het uiterste zuidoosten. Goede voorbereiding is het halve werk. Wat is belangrijk om in huis te hebben tijdens de winter en waarmee kunt u uw relaties helpen. Bekijk hier de vier onmisbare wintergadgets voor dit najaar.

1. IJskrabbers

De dagen van nachtvorst zijn niet ver van ons verwijderd. Onze auto’s bereiken sneller het...

Op 4 november heeft de gezondheidsraad een aantal nieuwe richtlijnen bekend gemaakt voor een gezond eetpatroon. Dit is uiteraard iets waar wij rekening mee moeten houden op de werkvloer, want wij besteden toch een groot deel van onze dag op ons werk.

Het ontbijt is één van de belangrijkste maaltijden op de dag. De Gezondheidsraad geeft het advies om de ‘witte'...

Het einde van het jaar breekt aan. Tijdens de sfeervolle feestmaand mogen geschenken uiteraard niet ontbreken. Door de kerstgeschenken te bedrukken met een originele tekst, een naam of uw logo zorgt u voor een uniek geschenk met een blijvende indruk. Wat geeft u uw relaties dit jaar? Er is volop keuze, van knuffelberen tot luxe wijnsets. Wij helpen u een keuze te maken met de top 4 kerstgeschenken voor 2015.

1. Een echte kerstsfeer

Niets is zo sfeervoller dan lampjes, kerstballen en...

Thema's

Terug naar boven