Blog

Duurzaam ondernemen: wat is het, waarom moet je het ook doen en hoe begin je eraan?

Duurzaam ondernemen was lang een modewoord, maar ondertussen is het een algemeen gekend principe. Het wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit, zowel bij grote als kleine ondernemingen. Ook de eindconsument hecht meer en meer belang aan ...
Lees verder over Duurzaam ondernemen: wat is het, waarom moet je het ook doen en hoe begin je eraan?

Haal meer uit jouw verkiezingscampagne met deze tips

In Amerika zagen we het al. Van bedrukte petjes tot t-shirts en keycords. Alles wordt ingezet om de stemmer voor je te winnen. De relatiegeschenken worden niet alleen gebruikt om te laten zien wie je bent, maar ook waar je voor staat. In iedere ...
Lees verder over Haal meer uit jouw verkiezingscampagne met deze tips

Zo zet je relatiegeschenken in voor Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Niet meteen een dag waar je als ondernemer aan denkt om op in te spelen. Toch is deze dag uitermate geschikt om onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Op deze dag is iedereen bezig met liefde en liefde is er...
Lees verder over Zo zet je relatiegeschenken in voor Valentijnsdag

Waarom kiezen voor made in Europe relatiegeschenken?

Samen kiezen we steeds vaker voor duurzaam. Dit zien we niet alleen terug in ons dagelijks leven, maar ook in het bedrijfsleven. Hierbij wordt er steeds vaker gekozen voor duurzame oplossingen en zo ook voor duurzame relatiegeschenken. Een ...
Lees verder over Waarom kiezen voor made in Europe relatiegeschenken?

Stuur je relaties een uniek geschenk dat door de brievenbus pas

  Het is een eigenaardige tijd. Hoewel we langzaamaan weer opstarten, komen veel mensen enkel hun huis nog uit wanneer het echt noodzakelijk is. En als we eenmaal buiten zijn, is sprake van social distancing. Toch kunnen we ons hart ophalen, ...
Lees verder over Stuur je relaties een uniek geschenk dat door de brievenbus pas

Maatregelen met betrekking tot de werkkostenregeling

Vanwege de coronacrisis heeft het kabinet deze week weer nieuwe maatregelen aangekondigd om ondernemers te helpen. Hierbij valt te denken aan een versoepeling van het urencriterium voor zelfstandigen zonder personeel. Maar ook zijn er nieuwe ...
Lees verder over Maatregelen met betrekking tot de werkkostenregeling