In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Opgerold staat netjes

Met de Rollor Suitroller en de Rollor Tieroller komt u overal goed voor de dag. Met stijl en gemak, kunt u vanaf nu reizen met een kreukelvrij pak. Door het praktische nut doet de stijlvolle Suitroller jaren dienst en komt uw logo, naam of boodschap telkens weer in beeld. 

Gratis demonstratie
Benieuwd naar (de werking van) de Rollor Suitroller? Vraag dan nu een gratis demonstratie op locatie aan. U kunt dan de Suitroller zelf bekijken en testen. Bel 0344 - 640 200, mail naar verkoop@vanhelden.nl of vul het contactformulier in (o.v.v. 'aanvraag demo Suitroller'). 

YouTube video
U kunt onze speciale Rollor YouTube video bekijken om een impressie te krijgen van de Rollor techniek. Tijdens de demonstratie kunt u hem met eigen ogen zien en uitproberen.

Rollor Suitroller
De Rollor Suitroller is een handig geschenk voor uw zakelijke relaties. Kostbare kleding wordt optimaal beschermd en blijft kreukvrij. De 'rol' is compact, gebruiksvriendelijk en comfortabel te transporteren. Hij past in een koffer, maar kan ook op twee manieren los worden gedragen: aan de hengels of aan de schouderriem. 

Rollor Tieroller
Voor het vervoeren van stropdassen is er speciaal de Rollor Tieroller. Hiermee houdt u ook uw stropdas schoon en kreukvrij. De Rollor Tieroller kunt u cadeau geven aan uw relaties, eventueel in combinatie met de Suitroller. Met deze geschenken blijft de complete outfit er stralend uit zien.

Terug naar boven