Blog

Onmisbare trends voor een goede start van 2022

We gaan de laatste maand van het jaar in, maar denk jij ook al aan het komende jaar? Wij zitten met ons hoofd al volop in 2022 en hebben een aantal toffe en trendy relatiegeschenken geselecteerd die het komende jaar niet mogen ontbreken. Benieuwd ...
Lees verder over Onmisbare trends voor een goede start van 2022

Weg met wegwerpplastic vanaf 3 juli. Wij geven je de alternatieven

Samen zetten we al een tijdje stappen richting een duurzamere en schonere wereld. Vanaf 3 juli komen we nog een stapje dichterbij door het verbod op wegwerpplastic. De verkoop en het gebruik van onder andere plastic rietjes, bestek, borden ...
Lees verder over Weg met wegwerpplastic vanaf 3 juli. Wij geven je de alternatieven

Terug naar kantoor? Zo heet jij jouw medewerkers van harte welkom

Na een lange periode van thuiswerken, staan werknemers weer te springen om terug naar kantoor te gaan. Een andere omgeving, collega’s om je heen en uiteraard de koffie. Met de nieuwe versoepelingen in zicht komt het ook steeds dichterbij om terug ...
Lees verder over Terug naar kantoor? Zo heet jij jouw medewerkers van harte welkom

Zo kies je de juiste waterfles voor jouw doelgroep

Dat we voldoende water moeten drinken voor onze gezondheid is een feit dat bij vele bekend is. Ondanks dat veel mensen dit weten, blijft het soms moeilijk om ook echt 1,5 tot 2 liter water te drinken op een dag. Dat komt omdat we vaak druk en ...
Lees verder over Zo kies je de juiste waterfles voor jouw doelgroep

5x paasgeschenken voor een onvergetelijke indruk (ook voor de thuiswerker!)

De paasdagen staan weer bijna voor de deur. 4 en 5 april staan weer in het teken van deze vrolijke feestdag. Normaal gesproken een mooie dag om met de hele familie te genieten van een heerlijke paasbrunch en een zoektocht naar paaseieren te starten. ...
Lees verder over 5x paasgeschenken voor een onvergetelijke indruk (ook voor de thuiswerker!)

Waarom zou je kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk?

Als duurzaam ondernemen verweven zit in het DNA van je onderneming, dan wil je maximale inspanningen leveren om die filosofie door te trekken in je volledige bedrijfsvoering. Heb je dan al aan duurzame relatiegeschenken gedacht? Zo wordt het voor je ...
Lees verder over Waarom zou je kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk?