Blog

Relatiegeschenken voor 1,5 meter afstand

“Alleen samen krijgen we corona onder controle.”. Een krachtige slogan van de Rijksoverheid om het coronavirus (COVID-19) onder controle te krijgen. Het doel van de aanpak van de overheid is om het virus maximaal te controleren om zo ...
Lees verder over Relatiegeschenken voor 1,5 meter afstand

Een ode aan de thuiswerkers

  “In verband met het Coronavirus dient iedereen, die daar de mogelijkheid toe heeft, vanaf morgen vanuit huis te werken.”. Inmiddels is het alweer ruim een week geleden dat we de melding kregen om thuis te werken. In eerste instantie ...
Lees verder over Een ode aan de thuiswerkers

Onze maatregelen met betrekking tot het Coranavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus (COVID-19) stellen wij je hierbij graag op de hoogte over welke maatregelen wij hebben getroffen in het belang van onze medewerkers en voor jou als klant. Onze klantenservice staat voor je klaarWij hebben voor onze ...
Lees verder over Onze maatregelen met betrekking tot het Coranavirus (COVID-19)

De checklist voor het geven van een succesvolle training

Het organiseren van een training begint bij het bedenken van je doel en doelstellingen. Als dit eenmaal in kaart is begint de ‘echte’ organisatie. Denk aan de locatie, eventuele catering, uitnodigingen etc. Om het organiseren van een training ...
Lees verder over De checklist voor het geven van een succesvolle training

Alle handigheden van de paraplu reverse op een rij

Grauwe dagen en regendruppels die uit de lucht vallen. Het is weer zo ver, de herfst is begonnen. Een paraplu is dan geen overbodige luxe om jezelf te beschermen tegen de regen. De afgelopen jaar is de paraplu reverse geïntroduceerd. Wat is daar zo ...
Lees verder over Alle handigheden van de paraplu reverse op een rij

Kerstpakketten nog steeds het meest waardevolle geschenk

Jaren geleden werden de eerste kerstpakketten weggegeven. In de 19e eeuw ontvingen boeren een mand met allerlei etenswaren en kregen zij tijdens de Kerst vrij om dit met de familie te vieren. Met de goedgevulde mand werd het kerstfeest nog ...
Lees verder over Kerstpakketten nog steeds het meest waardevolle geschenk