Blog

3 redenen waarom een papieren agenda nog steeds werkt

Een papieren agenda, is dat nog wel van deze tijd vraagt menig mens zich af. Wij denken van wel. De fysieke agenda is in de afgelopen jaren toch weer in populariteit gestegen en dat heeft zo zijn redenen. Jong en oud schaft de agenda toch steeds ...
Lees verder over 3 redenen waarom een papieren agenda nog steeds werkt

Zo is de paraplu perfect in te zetten als relatiegeschenk

Een paraplu is een praktisch artikel, waar iedere doelgroep wat aan heeft. Zeker in ons eigen kikkerlandje is de paraplu geen overbodige luxe. Dit is ook de reden waarom een bedrukte paraplu perfect inzetbaar is als relatiegeschenk. Wil u ook een ...
Lees verder over Zo is de paraplu perfect in te zetten als relatiegeschenk

Deze luxe gadgets zijn een must-have voor iedere relatie

Iedere tech-liefhebber kan zijn hart ophalen met dit lijstje. Het assortiment relatiegeschenken is flink uitgebreid met de leukste en origineelste gadgets van deze tijd. De combinatie van verschillende functionaliteiten maken het een uniek item, waar...
Lees verder over Deze luxe gadgets zijn een must-have voor iedere relatie

2019: dé trends op gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Een mooi moment om richting de toekomst de kijken. Wat zijn de trends van dit jaar en hoe kunt u hier als ondernemer slim op inspelen?  Wij geven u één overzicht met de meest opvallende trends op gebied van ...
Lees verder over 2019: dé trends op gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen

Zakelijke relaties bedanken? Met deze tips heeft u altijd een origineel bedrijfsgeschenk in handen

Of het nu gaat om de start van een nieuwe samenwerking of de afsluiting van een succesvol project, er zijn genoeg gelegenheden om uw zakelijke relaties te bedanken.  De belangrijkste vraag blijft toch altijd: “wat gaat u uw relaties geven?” ...
Lees verder over Zakelijke relaties bedanken? Met deze tips heeft u altijd een origineel bedrijfsgeschenk in handen

3 tips om sport en vitaliteit op de werkvloer te stimuleren

Sport en vitaliteit is een veelbesproken thema in het bedrijfsleven. Voor de drukke ondernemer is het vaak lastig om dit ook in de praktijk toe te passen. Wel is het cruciaal om medewerkers gezond en vitaal te houden. Met een aantal kleine tips kunt ...
Lees verder over 3 tips om sport en vitaliteit op de werkvloer te stimuleren