In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 bijzondere relatiegeschenken voor elk moment

Als u een beurs of open dag bezoekt, ontvangt u ongetwijfeld relatiegeschenken van bedrijven die een stand hebben, zoals pennen of usb-sticks. Vaak zijn deze geschenken bedrukt met een bedrijfslogo om ervoor te zorgen dat u het bedrijf onthoudt, ook als u het evenement eenmaal heeft verlaten. Sommige bedrijven spelen zelfs met hun relatiegeschenken in op bepaalde momenten, zoals feestdagen en seizoenen. Vaak zijn dit producten die alleen bij dat ene moment passen. Maar soms is het ook handig om gadgets en relatiegeschenken te geven die altijd gebruikt kunnen worden. In dit artikel omschrijven we drie bijzondere relatiegeschenken die passen bij elk moment!

1. Notitieboekje PocketNotitieboek bedrukken

Een notitieboekje is een item die de meeste mensen dagelijks in hun tas meedragen. Begrijpelijk, aangezien het handig is om te allen tijde iets te kunnen noteren. Ondanks dat tablets zich in een snel tempo verspreiden binnen het bedrijfsleven, is en blijft een eenvoudig notitieboekje erg gewaardeerd. Notitieboekje Pocket is ideaal to go met een afmeting van 9 bij 14 cm. Het blokje heeft een elastiek om het boekje af te sluiten en het telt circa 100 gelinieerde pagina’s. Het boekje is verkrijgbaar in 11 verschillende kaftkleuren. Er zit dus ongetwijfeld een kleur tussen die aansluit bij uw huisstijl. Wilt u graag uw logo op het notitieboekje laten drukken? Dat is mogelijk! Relatiegeschenken bedrukken is onze specialiteit.

Balpen bedrukken2. Balpen Sense

Een balpen is minstens net zo praktisch als een notitieboekje. Dit maakt het daarom een toegankelijk relatiegeschenk die bij elke gelegenheid past. Daarnaast is het een goedkope giveaway, waardoor de kosten beperkt blijven. Balpen Sense is een ideale gadget die eenvoudig weggegeven kan worden op open dagen en beurzen. Het is klein, compact en praktisch, waardoor men het sneller graag aanneemt. Daarnaast is de pen voorzien van een stylus puntje op de dop; dit zodat u hiermee touchscreens van tablets en smartphones kunt bedienen. Deze pen bedrukken met uw logo behoort uiteraard tot de mogelijkheden!

3. Creditcardhouder New OrleansCreditcardhouder bedrukken

Creditcardhouder New Orleans is een luxe en praktisch relatiegeschenk die voor iedereen handig is om te gebruiken. Het is een leren etui die 14 vakjes heeft om pasjes in te plaatsen. Naast het houden van bankpasjes is de etui ook handig om visitekaartjes in te bewaren. Ideaal voor onderweg!

Bent u op zoek naar specifieke promotionele artikelen voor uw event? Bekijk dan ons online assortiment. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Terug naar boven