In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 gadgets om je voornemens langer vol te houden

Het nieuwe jaar is in volle gang. Hoe staat het nu me de goede voornemens die we 31 december met elkaar hebben afgesproken? Velen van ons zullen de handdoek al in de ring hebben gegooid, maar dat kunnen we veranderen. De drie meest genoemde voornemens zijn die voor een gezonde levensstijl, namelijk meer sporten, gezond eten en geen alcohol. Onze medewerkers zijn op zoek gegaan naar relatiegeschenken om deze drie voornemens extra lang vol te houden.

Meer sporten met de activity trackerActivity tracker bedrukken

Sporten is vooral erg leuk wanneer je resultaat ziet. Dit stimuleert ook de motivatie om daadwerkelijk te gaan sporten. De activity tracker is een handig hulpmiddel om je resultaten in de gaten te houden. De activity tracker is een horloge die je altijd om de pols kan dragen. Het laat niet alleen de tijd zien, maar ook de afgelegde kilometers, aantal gezette stappen, verbrande calorieën etc. Deze smartwatch kan je verbinden aan je telefoon, waardoor je met behulp van een app al jouw statistieken bij kan houden. Zo hou je het zeker een jaar vol!

Lunchbox bedrukkenGezond eten met de duurzame lunchbox

Gezond eten willen we allemaal wel, maar we weten vaak niet waar we moeten beginnen. Een stap in de goede richting is een goede broodtrommel voor de lunches. Want dit is nou eenmaal één van de belangrijkste maaltijd op de dag. Een lunchbox met vakverdeling is ideaal om een gezonde en evenwichtige maaltijd in klaar te maken. Zo kan je bijvoorbeeld bij het maken van een salade de pasta, groenten en saus apart houden en geniet je op het moment van lunchen van een heerlijke maaltijd. Bovendien zijn deze lunchboxen ideaal voor mealpreps.

Minder/geen alcohol meer met de waterflesWaterfles bedrukken

Iedere persoon heeft gemiddeld twee liter water nodig. Op een borrel gaan die glazen wijn en bier en wel makkelijk in, maar hoe doe je dat als je met jezelf hebt afgesproken om geen alcohol te drinken. Dan kan een waterfles wel eens de uitkomst bieden. Het beste kies je dan voor een waterfles met fruitfilter. Je kan zo heel eenvoudig een heerlijk smaakje geven aan het water door bijvoorbeeld fruit en kruiden toe te voegen. Met een schijfje limoen en wat muntblaadjes maak je zo binnen no time een virgin mojito. Met een waterfles kom je dus al een heel eind.

Heb je andere voornemens die je wilt stimuleren met een handig relatiegeschenk? Onze medewerkers vinden vast een geschenk dat bij jou past. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven