In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 geschenken in de kijker voor Duurzame Dinsdag

Het is vandaag Duurzame Dinsdag, een dag dat het thema duurzaamheid extra in de kijker wordt gezet. Speciaal voor deze dag hebben wij de drie beste en meest unieke duurzame relatiegeschenken op een rijtje gezet. We vertellen u niet alleen de in’s en out’s van de geschenken, maar ook welk impact u hiermee maakt wanneer u ze cadeau geeft aan uw doelgroep.

Ga de PET fles tegen met DopperDopper bedrukken

Plastic afval is een groot probleem. Het vervuild niet alleen het milieu, maar ook bij het produceren en recyclen van plastic komt er veel CO2 de lucht in. PET flessen zijn hebben een groot aandeel in het plastic afval. Een manier om dat tegen te gaan is door herbruikbare drinkflessen te gebruiken. Deze zijn BPA vrij en kunnen keer op keer gebruikt worden. Dopper vecht al jaren tegen single-use plastic en stimuleert ook diverse schoonwaterprojecten. Hierdoor is de Dopper drinkfles een perfect relatiegeschenk om weg te geven. U laat hiermee niet alleen uzelf zien, maar ook waar u voor staat; duurzaamheid.

RVS rietjes bedrukkenGeen rietje meer in de plastic soep met RVS rietjes

Naast de PET fles zwemmen er helaas ook veel plastic rietjes in de oceaan. Ook deze hebben een groot aandeel in de plastic soep. Gelukkig is ook hiervoor een duurzaam alternatief te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van RVS rietjes. RVS is een stevig materiaal dat extra lang meegaat. De rietjes worden geleverd met een handig borsteltje, hierdoor kunnen deze gemakkelijk gereinigd worden na gebruik.  De RVS rietjes zijn dus perfect om langdurig te gebruiken. Hiermee bespaart u enorm veel plastic afval.

Bespaar op papiergebruik met CorrectbookCorrectbook bedrukken

Een ander topper dat niet op de dag van duurzaamheid mag ontbreken is het artikel dat papier verbruik verminderd en onderwijs in derdewereldlanden stimuleert, namelijk Correctbook.  Correctbook is een herbruikbaar notitieboekje dat niet voorzien is van papier, maar van unieke whiteboad vellen. Hierdoor kunt u het boekje steeds opnieuw gebruiken en zorgt deze voor eindeloos schrijfplezier. Ook wanneer u notities heeft gemaakt die u toch wilt bewaren, kan dat. Via de app kunt u uw notities namelijk digitaliseren en heeft u deze altijd beschikbaar. Daarnaast heeft Correctbook een samenwerking met diverse stichtingen. In samenwerking met deze stichtingen doneert Correctbook 10-25% van de omzet voor de strijd tegen analfabetisme.

Nog meer duurzaam?

In ons assortiment Duurzame Relatiegeschenk vindt nog meer inspirerende geschenken voor een betere wereld. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven