Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

3 goede momenten voor het geven van een relatiegeschenk

Cadeaus worden vaak aan elkaar gegeven ter ere van een bepaalde feestdag of een ander speciaal moment. Er zijn eindeloos veel gelegenheden om elkaar cadeaus te schenken, zoals Kerstmis, verjaardagen, verhuizing en huwelijken. Ook in de zakenwereld wordt ingehaakt op speciale gelegenheden wat betreft het geven van relatiegeschenken. Zo is het bij veel bedrijven gebruikelijk om kerstpakketten te schenken aan het personeel. Maar wat zijn nog meer goede momenten voor het geven van een relatiegeschenk? Hieronder benoemen wij drie gelegenheden!

Snoep bedrukken1. Valentijnsdag

Valentijnsdag is een speciale dag waarbij geliefden een liefdescadeau voor elkaar kopen. Wellicht lijkt dit niet het goede moment om als bedrijf relatiegeschenken te geven. Niets is minder waar! Dit is juist wel een mooi moment! Dit om uw waardering uit te spreken naar uw relaties en personeel. Zeg het bijvoorbeeld met een zakje suikerhartjes. Hier kunt u zelf een ludieke of waardevolle boodschap op laten zetten. Ook valt dit relatiegeschenk goed in de smaak als u met Valentijnsdag op een beurs staat. Deel de snoepzakjes dan uit met daarop de bedrukking van uw logo en bedrijfsnaam.

bbq set bedrukken2. Lente

In Nederland is er bijna niets leuker dan een lente in aankomst. Na de winter kijkt men uit naar wat zonnestralen en het meer buiten zijn. Versterk dit gevoel bij uw medewerkers of relaties door een barbecueset cadeau te doen. De set bestaat uit een tang, vork en schep. Deze accessoires zitten netjes opgeborgen in een klein koffertje. Het cadeau zal ongetwijfeld positief ontvangen worden en zorgen voor gezellige lenteavonden.

3. KoningsdagKoningsdag geschenken

Koningsdag is een Nederlandse traditie die ieder jaar vol trots wordt gevierd. Heel Nederland staat dan op zijn kop in de kleur oranje. Zelfs mensen uit het buitenland komen in Nederland op bezoek om de oranjegekte te ervaren. Waarom zou u daar niet op inspelen met een leuk relatiegeschenk? Laat bijvoorbeeld fluitjes bedrukken met uw eigen logo, of schenk uw contacten en personeel een leuke oranje stadiontoeter. Hierbij is feest en exposure gegarandeerd!

Bovenstaande voorbeelden zijn leuke en goede momenten om uw medewerkers en contacten een relatiegeschenk cadeau te doen. Uiteraard zijn er nog veel meer momenten waarbij het goed is om een relatiegeschenk te overwegen. Gebruikt u graag een andere gelegenheid om iets te schenken? Bekijk dan ons aanbod wat betreft de verschillende geefmomenten van relatiegeschenken. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bekijken we dan naar wat we voor u kunnen betekenen!

Terug naar boven