In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

4 duurzame relatiegeschenken waar de wereld een stukje beter van wordt

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is tegenwoordig voor veel organisaties een belangrijk aandachtspunt bij de manier van bedrijfsvoering. Milieubewuste en duurzame keuzes zorgen voor een positieve bijdrage aan het milieu en op de lange termijn zullen deze keuzes zich ook uitbetalen in een stijging van de winst van het bedrijf zelf. Naast het leasen van elektrische of zuinig rijdende auto’s, kunnen ook andere kleine aanpassingen in de bedrijfsvoering een positief effect hebben op het milieu. Een voorbeeld hiervan is het geven van ecologische geschenken aan uw relaties. Dit lijkt misschien een druppel op een gloeiende plaat, maar u maakt ook een gebaar naar de ontvanger van deze duurzame geschenken. Hoe meer bedrijven zich aansluiten, hoe beter de wereld uiteindelijk wordt. Maar welke duurzame relatiegeschenken zijn er eigenlijk? In dit artikel zetten we er een aantal voor u op een rijtje. 

1. Solar chargerSolar chargers bedrukken

De eerste in het rijtje duurzame relatiegeschenken voor uw relaties is de Solar charger. Deze oplader haalt zijn energie uit zonlicht en zorgt ervoor dat uw relaties een telefoon, laptop of tablet eenvoudig en op een milieuvriendelijke manier kunnen opladen. Deze oplader op zonne-energie is ideaal voor mensen die in de buitendienst werken en veel onderweg zijn. 

2. Ecologisch textiel

Naast de Solar charger is het geven van kleding die gemaakt is van ecologisch geproduceerd textiel een ander voorbeeld van een milieubewust geschenk voor uw relaties. Onderstaande muts, sjaal en handschoenen, die stiekem toch nog goed van pas kunnen komen in deze tijd van het jaar, zijn bijvoorbeeld volledig gemaakt van natuurlijke stoffen. Ook andere soorten kleding, zoals badjassen, polo’s, sweaters of petten zijn beschikbaar en deze kunt u met opdruk van uw bedrijf uitdelen. 

3. Eco notitieboekje met pen

Duurzame notitieboekjes bedrukkenMet name op beurzen of evenementen worden nogal eens notitieblokken en bedrukte pennen uitgedeeld. Deze zijn echter beide ook verkrijgbaar in een ecologische variant. U kunt deze los van elkaar bestellen en uitdelen, maar er is ook een notitieboekje verkrijgbaar waar een balpen aan vast zit. Deze heeft een kartonnen kaft en is daardoor een duurzame weggever. 

4. Eco tas

Tot slot kan deze ecologische tas niet ontbreken in dit rijtje milieuvriendelijke relatiegeschenken. Deze beige, jute schoudertas heeft een groot vak en een extra vak aan de voorzijde. Daarnaast is deze in zijn geheel biologisch afbreekbaar. Deze tas sluit uitstekend aan op de nieuwe regelgeving die het weggeven van gratis plastic tasjes in winkels en op markten verbiedt. 

Naast deze 4 zijn er nog diverse andere geschenken beschikbaar waar de wereld een stukje beter van wordt. Geef ze door aan uw relaties en creëer met elkaar een betere, milieuvriendelijkere wereld. 

Terug naar boven