In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

4 soorten promotiegeschenken die geschikt zijn voor mannen

Relatiegeschenken voor mannenWanneer u promotiegeschenken uitzoekt is het belangrijk dat hetgeen waar u voor staat goed aansluit bij uw doelgroep. Een promotiegeschenk kan hierbij helpen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een promotiegeschenk dat u helpt bij het aantrekken van jongeren? Dan zijn dynamische en coole gadgets vaak een geschikte keuze. Een andere mogelijkheid is om de doelgroep specifieker qua geslacht aan te spreken. Dus door onderscheid te maken tussen enkel mannen en vrouwen. Om u hierbij een handje te helpen hebben we 4 geschikte promotiegeschenken voor mannen op een rijtje gezet!

1. Barbecueën

Uiteraard kan in dit rijtje de barbecue niet ontbreken. Want wat is er nu mannelijker dan een overheerlijk stukje biefstuk op een ouderwetse barbecue bakken. Steek de barbecue aan, wacht tot de kolen goed warm zijn en men kan rekenen op een overheerlijke maaltijd. Wat betreft geschikte promotiegeschenken kunt u tegelijkertijd alle kanten op! Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een opvouwbare barbecue cadeau te doen of een uitgebreide barbecueset. Zeker is, dat deze geschenken bij alle mannen in de smaak zullen vallen!

Survival artikelen bedrukken2. Survival

Welke man droomt er niet van om één te worden met de natuur? Om weer eens helemaal op zichzelf aangewezen te zijn en alle gevaren die de natuur biedt te trotseren. Van zelf water vinden tot aan het bouwen van een eigen hut. Om dit te overleven zijn een aantal hulpmiddelen natuurlijk wel wenselijk, een goede voorbereiding is immers het halve werk. Bekijk daarom de mogelijkheden tot het geven van een survivalset. Zo bereidt u uw partners of relaties optimaal voor op welk avontuur dan ook!

3. Auto’s 

Dat mannen en auto’s uitstekend samen gaan dat is voor veel mensen wel bekend. Bij het uitdelen van promotie en/of relatiegeschenken is het daarom een goede optie om te kijken naar geschenken die geschikt zijn voor de auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een autowasset of een kofferbak organizer. Zo stuurt u uw mannelijke relaties goed voorbereid op weg en ziet hun auto er weer spik en span uit.

4. KlussenGereedschap bedrukken

Een laatste mogelijkheid die we behandelen wanneer het aankomt op het uitzoeken van relatiegeschenken voor mannen zijn natuurlijk geschenken voor het klussen. Gereedschap is daarbij altijd welkom maar ook handigheidjes zoals zaklantaarns of meetinstrumenten zijn zeer geschikt.

Ook is het mogelijk bij van Helden Relatiegeschenken om uw promotiemateriaal en gadgets te laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam/logo of een leuke boodschap. 

Indien u graag advies wilt hebben over het uitzoeken van het juiste relatiegeschenk voor één van uw partners of relaties dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken dan samen met u naar een geschikt geschenk. Ook voor andere vragen over promotiemateriaal met opdruk kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.

 

Terug naar boven