In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bevorder het sporten met deze 4 sport relatiegeschenken

Het nieuwe jaar is pas van start gegaan. Veel mensen formuleren goede voornemens, om zo Nieuwjaar goed te beginnen. De meeste mensen willen gezonder leven, afvallen of meer gaan sporten. Echter belanden deze goedbedoelde voornemens vaak na een maand, helaas alweer in de prullenbak. Geef daarom uw contacten een motiverend relatiegeschenk! Dit om ze te helpen níet op te geven. Om u hiermee te helpen, omschrijven we hieronder vier sportgerelateerde relatiegeschenken die het sporten bevorderen.

1. Mobiele telefoon/MP3 houderTelefoonhouder bedrukken

Geef uw zakenrelaties een mobiele telefoonhouder cadeau en motiveer ze hiermee extra om te bewegen. Deze telefoonhouder is met klittenband aan uw arm te bevestigen. U kunt bijvoorbeeld uw activiteiten tijdens het wandelen of hardlopen tracken. Daarnaast kunt u ook tijdens het hardlopen muziek luisteren via uw telefoon of MP3-speler. Dat maakt een rondje wandelen of hardlopen een stuk aangenamer!

Bidon bedrukken2. Bidon Sporting

Het maakt niet uit of uw contacten wel of niet sporten: water drinken is elke dag belangrijk en nodig! Daarom is een sportbidon een uitstekend relatiegeschenk voor uw contacten. Deze waterfles met opdruk zal ongetwijfeld elke dag van pas komen. De bidon heeft een handig formaat (800 ml) en een praktische drinktuit. Zo kunt u tijdens het hardlopen water blijven drinken zonder te knoeien.

3. Springtouw ProSpringtouw bedrukken

Het is niet nodig om een duur sportabonnement af te sluiten om fit te blijven! Zo kunt u thuis aan uw dagelijkse portie beweging komen, door touwtje te springen met een springtouw. Het springtouw heeft een ingebouwde teller en meet hierbij het calorieverbruik. Omdat het springtouw thuis gebruikt kan worden, is het een laagdrempelig en nuttig relatiegeschenk. Daarnaast werkt het extra motiverend doordat het laat zien hoeveel sprongen er zijn gemaakt, en hoeveel calorieën daarbij zijn verbrand. 

Voetbal bedrukken

4. Voetbal Promo

Een voetbal is een sportief relatiegeschenk voor het hele gezin. Sporten hoeft niet altijd aan te voelen als een verplichting. Ook kan het iets zijn wat u graag samen met de kinderen doet. Voetballen is een leuke manier om meer tijd samen door te brengen met uw gezin. Dat u daarbij actief beweegt, is alleen maar een mooie bijkomstigheid! Dit cadeau zal ongetwijfeld positief worden ontvangen door uw relaties!
 

Uiteraard zijn er nog veel meer geschikte sportartikelen die het sporten motiveren. Ook is het leuk om, als u van plan bent meerdere artikelen te schenken, alles in een bedrukte sporttas te doen. Heeft u vragen of speciale aanvragen en verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een geschikt alternatief.

Terug naar boven