In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De top relatiegeschenken voor de autobranche

Relatiegeschenken zijn erg populair in de autobranche. Als autodealer kunt u bijvoorbeeld een bedrukte sleutelhanger cadeau geven bij de aanschaf van een nieuwe auto. Of laat uw relatie na een APK keuring met een bedrukte ijskrabber naar huis gaan.

Een nieuw, origineel en bruikbaar relatiegeschenk voor de autobranche is een bedrukte creditcardhouder. Niet lang geleden heeft het papieren kentekenbewijs plaats gemaakt voor een pasje van creditcardformaat. Hier kunt u op inhaken door een creditcardhouder cadeau te geven, die bedrukt is met uw naam, logo en/of persoonlijke boodschap.


Relatiegeschenken in de vorm van een auto zijn gewild. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld een anti-stress auto, een auto sleutelhanger, een auto balpen, een auto spaarpot en een auto papercliphouder.

Om u te inspireren, hebben we hieronder een top 10 opgenomen van onze auto relatiegeschenken en een top 5 van promotionele artikelen, speciaal voor de autobranche.

 

 

 
 
 
Top 10 relatiegeschenken:

1. USB Car Charger
2. Veiligheidsvest
3. Parkeerschijf/Ijskrabber
4. Sleutelhanger Auto
5. EHBO-set Annie
6. Vochtige Doekjeshouder Clean
7. Auto Kofferbak Organizer
8. Anti Stress Figuur Kever
9. Balpen Racer
10. Veiligheidshamer

Top 5 promotionele artikelen:
1. Balpen Longrite
2. Tokai Bicolar Aansteker
3. Snoeprolletjes
4. Sleutelhanger Auto
5. Balpen Car Key


Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze contactpagina en mail ons uw vraag of opmerking.
Terug naar boven