In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Een bijdrage leveren aan duurzaamheid? Bekijk deze 5 relatiegeschenken!

Het is vandaag duurzame dinsdag. De dag waarop alles in het teken staat van duurzame ontwikkelingen en innovaties. Honderden studenten en ondernemers presenteren hun ideeën in Den Haag. Maar duurzame innovatie is natuurlijk niet iets van één dag. Breng het hele jaar door uw duurzame boodschap onder de aandacht bij uw relaties, door ze iets ‘groens’ mee te geven. Wij zetten vijf innovatieve en duurzame relatiegeschenken op een rijtje.

Duurzame drinkfles voor kraanwaterBobble bedrukken

Eén van de grote vervuilingen in de wereld is de plastic soep die ronddrijft in de grote oceaan. Er zijn veel ondernemers die hier een innovatieve oplossingen voor hebben bedacht. Een bekende oplossing is de Dopper drinkfles. Deze drinkfles is gemaakt van 'veilige' grondstoffen die Cradle2Cradle gecertificeerd zijn. Oprichter en eigenaar Everaarts zal ook niet stoppen voordat de plastic soep is verdwenen.

Een ander innovatief drinkflesje om het drinken van kraanwater te stimuleren is de Bobble. De curvy drinkfles is voorzien van een ingenieuze recyclebare koolstoffilter, waarbij het chloor wordt verwijderd uit het kraanwater terwijl u drinkt. Ontdek alle in’s en out’s van de Bobble en laat u ook verrassen door het innovatieve flesje. Bekijk ook welke waterflessen u allemaal kan laten bedrukken bij Van Helden.

Solar chargerssolar charger bedrukken

De solar charger is één van de meest praktische innovaties die duurzaamheid stimuleert. De zonnepanelen worden gebruikt om uit een natuurlijke bron grootschalig energie op te wekken. Met een solar charger kunt u deze techniek ook kleinschalig in zetten. Zo kunt u met een compacte solar charger eenvoudig uw telefoons, tablets en andere kleine apparatuur opladen.

Gescheiden afvaltassen

Afval scheiden is een kleine handeling die een groot effect kan hebben op het milieu. De gescheiden afvaltassen maken deze handeling net iets makkelijker. De set bestaat uit drie tassen voor het scheiden van metaal, papier en plastic. Omdat ze elk een andere kleur hebben kunt u in één opslag zien welke tas voor welk type afval is. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om snel afval te scheiden.afvaltassen bedrukken

Tip: de gescheiden afvaltassen zijn ook geschikt voor extra bewustwording op kantoor of op scholen.

Stappenteller Eco

Duurzaamheid is niet iets waar iedereen op elk moment bij stil staat. Met de stappenteller Eco kunt u hier toch bewust mee bezig zijn tijdens de dagelijkse bezigheden. Draag de stappenteller bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen, tijdens het sporten of gewoon op kantoor. Aan het eind van de dag kunt u heel eenvoudig zien hoe veel CO2 uitstoot u heeft bespaart tijdens het lopen. Daarnaast is het ook gewoon een handig hulpmiddel die het aantal stappen, afgelegde kilometers en verbrande calorieën in kaart brengt.

Papieren draagtas

De papieren draagtas klinkt niet heel innovatief, maar is toch wel een belangrijk hulpmiddel als het gaat om duurzaamheid. De plastic tasjes leveren namelijk een grote bijdrage aan de eerder genoemde plastic soep. Het is daarom ook niet zo raar dat de overheid hier begin 2016 maatregelen voor heeft getroffen. De papieren tas is net als de katoenen tas een goed en trendy alternatief voor de plastic tassen en mag daarom ook niet in dit rijtje ontbreken.

Zo ziet u dat kleine weggevers een groot effect kunnen hebben op het milieu. De duurzame relatiegeschenken dragen bij aan recycling, aan het minimaliseren van vervuiling en passen bovendien helemaal in de huidige levensstijl van uw relaties. Deel ook uw duurzame ideeën en werk samen aan een betere wereld.

Terug naar boven