In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor de Nationale Secretaressedag

De Nationale Secretaressedag valt dit jaar op donderdag  17 april 2014. Ieder jaar wordt op de 3e

 

Nationale-Secretaressedag

donderdag van april de Nationale Secretaressedag gehouden. Op deze dag worden de secretaresses in het zonnetje gezet en krijgen de secretaresses vaak een leuk geschenk aangeboden door hun werkgevers.

De Nationale Secretaressedag is over komen waaien uit Amerika en wordt in een aantal landen in Europa als nationale dag gezien. In 1989 is de dag geïntroduceerd in Nederland en heette toen nog ‘Secretaries Day’ in plaats van de Nationale Secretaressedag. Vroeger werd in de Verenigde Staten de dag dan ook ‘Secreaties Day’ genoemd maar tegenwoordig wordt de dag in de Verenigde Staten ‘Administrative Professionals Day’ genoemd. 

De Nationale Secretaressedag is een ideaal moment om uw secretaresse in het zonnetje te zetten en te laten zien dat u het werk van de secretaresse waardeert. In 1999 kreeg al bijna twee op de drie secretaresses een attentie. Als u nog opzoek bent naar een leuk relatiegeschenk voor uw secretaresse, dan is dit artikel echt iets voor u.

Er zijn vele relatiegeschenken waaruit u kunt kiezen om als geschenk te geven aan uw secretaresse. Zo kunt u o.a. denken aan  taarten, persoonlijke relatiegeschenken en relatiegeschenken voor buiten. Door een leuke boodschap op het relatiegeschenk te laten bedrukken, maakt u het geschenk nog veel persoonlijker.

Laten we beginnen met de taarten. Bij Van Helden Relatiegeschenkenzijn verschillende taarten te bestellen en bedrukken met uw persoonlijke boodschap. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld vruchtentaarten, slagroomtaartenen chipolata taarten. U kunt de taart geven aan uw secretaresse maar natuurlijk ook met al uw medewerkers delen. Zo wordt iedereen zich bewust van het feit dat het Nationale Secretaressedag is.

U kunt ook andere relatiegeschenken delen met al uw medewerkers om ze bewust te maken van de speciale dag. Pennen, premiums, lentegadgets, u kunt het zich zo gek niet bedenken en Van Helden
Relatiegeschenken heeft het in het assortiment. Wat wellicht ook leuk is, is om promotietextiel te laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Als uw medewerkers gezamenlijk het textiel dragen, zal uw secretaresse zich erg gewaardeerd voelen.

 

 

 

Relatiegeschenken-secretaressedag
Het is natuurlijk leuk om uw secretaresse op de Nationale Secretaressedag een persoonlijk cadeau (erbij) te geven. U kunt bij Van Helden Relatiegeschenkenverschillende persoonlijke relatiegeschenken kopen, zoals de lavazza espressgo koffiemachine. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld meerdere relatiegeschenken aan te schaffen, zoals wijnsets. Door meerdere aantallen te bestellen, kunt u deze relatiegeschenken ook bij andere speciale gelegenheden geven aan uw medewerkers. Voor de financiën een slimme beslissing want meer bestellen betekent meer korting.

TIP!Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.


 

 

Wat geeft u uw secretaresse op de Nationale Secretaressedag?
Een relatiegeschenk
Iets anders
Niets
Weet ik nog niet
Poll Maker

 

Terug naar boven