In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor een schoner milieu

In onze oceanen en zeeën drijft steeds meer plastic afval. Dit heeft niet alleen een negatief effect op het milieu en de dieren, maar ook op ons. Het drinken van kraanwater is een van de makkelijkste manieren om iets te doen voor het milieu zonder dat het per se veel moeite kost. Gelukkig kunt uw relaties een steuntje in de rug bieden, waardoor het drinken van kraanwater vanzelfsprekend wordt.

Dopper: Dutch Design voor duurzaamheid

Met de Dopper Original biedt u uw klanten een trendy en vooral handig hulpmiddel. Uw relaties kunnen kraanwater gemakkelijk meenemen voor onderweg. Zo hoeven zij onderweg niet te stoppen voor een PET fles. Bovendien is de Dopper vaatwasmachinebestendig en kan hij keer op keer opnieuw gebruikt worden. De Dopper met logo is een origineel geschenk en heeft handige accessoires, zoals de Dopper Strap en de Dopper Sportcap. Daarnaast wordt er een deel van de Dopper omzet geïnvesteerd in de Dopper Foundation, die samen met Simavi drinkwaterprojecten in Nepal ondersteunen. Want voor de oprichter van Dopper staat één ding vast, hij stopt niet voordat de laatste PET fles de wereld uit is, (lees meer).

KRNWTR maakt het drinken van kraanwater vanzelfsprekend

Ook het merk KRNWTR is een jong bedrijf dat de ‘Plastic Soup’ in de oceaan wil verminderen door o.a. de single use verpakkingen terug te dringen. KRNWTR biedt diverse stijlvolle en duurzame artikelen. De glazen, beugelflessen en waterkaraf van KRNWTR hebben een luxe uitstraling. De glazen zet u zo op tafel bij een heerlijk diner. Zo werkt u in huis, in het restaurant en in uw interieur ook aan een milieuvriendelijke wereld. Ook voor onderweg heeft KRNWTR diverse artikelen in het assortiment. De praktische bidons hebben een sportieve uitstraling en zijn een fraaie alternatief voor verpakt water. Van de KRNWTR omzet gaat 5%naar de Plastic Soup Foundation.

De oceanen zijn onze voornaamste zuurstofleveranciers en belangrijke voedselbron voor meer dan de helft van de wereldbevolking. Het drinken van kraanwater uit een duurzame fles is een kleine verandering, maar heeft een groot effect op de wereld. Draag ook uw steentje bij en verras uw relaties met een duurzaam en praktische drinkfles bedrukt met uw logo.

Terug naar boven