In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Zo vindt u een onvergetelijk cadeau voor Secretaressedag

Binnenkort is het Secretaressedag. Een belangrijke dag om extra waardering te tonen voor uw secretaresse. Bloemen, chocolaatjes, alles vliegt over de toonbank tijdens deze dankbare dag. Maar het is natuurlijk extra leuk wanneer u uw secretaresse verrast met een blijvende herinnering aan deze dag. Een relatiegeschenk bedrukt met persoonlijke boodschap is hier uitermate geschikt voor. Wij geven u een aantal belangrijke tips voor het kiezen van het perfecte Secretaressedag geschenk.

Een praktisch geschenkMemohouder bedrukken

Bij het schenken van een cadeau op Secretaressedag wordt er vaak gedacht aan bloemen of cadeaubonnen. Maar als u wilt dat uw secretaresse zich iedere dag weer gewaardeerd voelt, kiest u voor een geschenk dat haar lang bij blijft. Denk bijvoorbeeld aan een praktisch kantoorartikel voor op het bureau. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukte papierklem en steek hier een leuk kaartje of foto in. Dit maakt het geschenk extra persoonlijk en dat zal zeker gewaardeerd worden. Bovendien is het een leuk en praktisch artikel, dat voor een lange tijd zichtbaar is. Een blijvende herinnering voor op het bureau dus.

Iets om uw secretaresse te verwennen

Een echt ontspanningsartikel is een perfecte en zeer populaire cadeau om weg te geven op Secretaressedag. Hiermee kunt u uw secretaresse eens goed in het zonnetje zetten. Verras met een luxe ritualspakket. Dit geschenk doet het altijd goed en is een zeer gewild artikel. Hiermee slaat u de plank nooit mis! U kunt ook kiezen voor een iets kleiner en persoonlijker geschenk en laat een badset bedrukken met een unieke tekst. Door dit kleinigheidje zal uw secretaresse zich persoonlijk aangesproken en gewaardeerd voelen.

Badset  bedrukkenEen persoonlijk boodschap

Alles valt of staat met de boodschap. Een cadeautje is leuk, maar uiteindelijk draait het om de waardering dat wordt geuit naar uw secretaresse toe. Een persoonlijke en eigen geschreven tekst is hier perfect voor. Op ieder relatiegeschenk die u kiest kunt u een persoonlijke boodschap op laten drukken. Wanneer u kiest voor een artikel dat gegraveerd kan worden is het zelfs mogelijk om te personaliseren op naam!

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een leuk kaartje toe te voegen aan uw relatiegeschenk. Hier kunt u veel tekst op kwijt, zoals een persoonlijk verhaaltje. De tijd en aandacht die u hierin steekt wordt zeker gewaardeerd door uw secretaresse.

Bent u opzoek naar nog meer inspiratie voor uw secretaresse? Neem een kijkje in ons brede assortiment relatiegeschenken. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven